Υποβρύχια έκθεση φωτογραφίας στην Κω.

Το Aerosfairisi.Gr για ακόμη μια φόρα πρωτοπορεί και στηρίζει την πρώτη παγκόσμια υποβρύχια έκθεση φωτογραφίας με αεροφωτογραφίες τραβηγμένες από drone από το γνωστό φωτογράφο Μιχάλη Πατάκο στο νησί της Κω.

«Για πρώτη φορά παγκοσμίως μια μοναδική έκθεση φωτογραφίας πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο νησί του Ιπποκράτη, την Κω. Η έκθεση αποτελείται από 2 επιμέρους θεματικές ενότητες.

Στην ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΕΚΘΕΣΗ το θέμα της είναι αεροφωτογραφίες τραβηγμένες με Drone από το νησί της Κω.
Αυτό που την κάνει μοναδική ειναι το γεγονός ότι τα εκθέματά της θα βρίσκονται στον βυθό της θάλασσας. Για την θέαση των φωτογραφιών, θα παρέχεται δωρεάν μάσκα θαλάσσης (δεν απαιτείται επιπλέον εξοπλισμός).

Στην ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ, το θέμα της είναι υπέροχα τοπία και μοναδικες υποβρύχιες φωτογραφίες από το νησί της Κω.

Η έκθεση ειναι ανοιχτή για όλους όλη την ημέρα και θα διαρκέσει απο τις 19 έως τις 27 Αυγούστου.»

 


Για να μεταβείτε στην εκδήλωση του Facebook πατήστε εδω

1st Underwater Aerial Photo Exhibition

Μια μοναδική έκθεση φωτογραφίας πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο νησί του Ιπποκράτη.Η έκθεση αποτελείται από 2 επιμέρους θεματικές ενότητες. Στην ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΕΚΘΕΣΗ το θέμα της είναι αεροφωτογραφίες τραβηγμένες με Drone από το νησί της Κω.Στην ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ, το θέμα της είναι υπέροχα τοπία και μοναδικες υποβρύχιες φωτογραφίες από το νησί της Κω.Για την θέαση των φωτογραφιών, θα παρέχεται δωρεάν μάσκα θαλάσσης (δεν απαιτείται επιπλέον εξοπλισμός).

Posted by Michael Patakos Photography on Dienstag, 15. August 2017

 


 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *