Δελτίο Τύπου 3ου Τουρνουά Αεροσφαίρισης

Λιβαδειά, 23 Ιανουαρίου 2018

 

Δελτίο Τύπου 3ου Τουρνουά Αεροσφαίρισης

Εδώ και κάποιες ώρες  το 3ο Airsoft Tournament Σ.Α.Λ αποτελεί παρελθόν.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλες τις ομάδες που παραβρεθήκαν στο 3ο airsoft Tournament, SANDMEN, HALKIDA, NIGHTMARE,  F.T.P , ΤΙ”ΜΩΡΗ”, PIRATES,  EQUILIBRIUM, G.E.A.R, Λ.Α.Π, Σ.Α.Φ, F.R.O.G ,για την σωστή και ακέραια συμπεριφορά σας. Είδαμε FAIR PLAY, είδαμε χειραψίες μέσα και έξω απο τους αγώνες, είδαμε αλτρουισμό παιχτών ,είδαμε ΧΑΜΟΓΕΛΑ και ΧΑΒΑΛΕ, είδαμε και ζήσαμε αυτό το όποιο ΟΝΕΙΡΕΥΤΙΚΑΜΕ για αυτό το event, και σας ευχαριστούμε όλους μαζί, άλλα και τον καθένα ξεχωριστά.

Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ στους εθελοντές διασώστες της Ο.ΔΙ.Κ Θήβας για την ατελείωτη υπομονή τους, να περιμένουν εκεί μέχρι την λήξη του τουρνουά μήπως κάτι συμβεί στους προσκεκλημένους μας .Τα λόγια περιττά.

Στους ανεξάρτητους διαιτητές που έκαναν τα πάντα και κράτησαν το επίπεδο πολύ ψηλά και με δικαιοσύνη ως προς όλους, απο την διοργάνωση εως και τους παίχτες .

Τους υποστηριχτές μας, Airsoft Center, κατάστημα Τραζέρας, pvcpatchworld, R-hop Creators, Εταιρία Τσουλής ΜηχανοΤεχνική, Winter-X Paintball Park, Eταιρία TOP STAR, Armyland, για όλα τα υπέροχα δώρα μας που μας πρόσφεραν και δόθηκαν με κλήρωση στους συμμετέχοντες, τους χορηγούς επικοινωνίας Airsoft Time, Aerosfairisi.gr, Airsoft Hellas για την αμέριστη στήριξή τους.

Για την τεράστια προσφορά σας προς την Κιβωτό του Κόσμου, η συγκίνηση που σχηματίστηκε στα πρόσωπα μας, όταν παραδώσαμε τα πράγματα, αντιπροσωπεύει το ευχαριστώ, σε όλους εσας, που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα μας. Όλοι μαζί καταφέραμε να μαζέψουμε μια παλέτα πράγματα, και σας μιλάω ειλικρινά πήγαν στα καλύτερα χέρια. Σας προκαλούμε με την καλή έννοια να επισκεφτείτε κ να δείτε με τα δικά σας ματιά την δουλειά που έχει γίνει σε αυτό το ” ΣΠΙΤΙ”.

Και φυσικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε απο καρδιάς όλα τα μέλη μας που βοήθησαν να γίνει πραγματικότητα το 3ο τουρνουά , έδωσαν όλη τους την ψυχή ώστε να βγεί αυτό το αποτέλεσμα και όλοι εσείς να περάσετε μια ακόμη όμορφη Κυριακή.

Κάναμε οτι καλύτερο περνούσε απο το χέρι μας, ελπίζουμε να τα καταφέραμε.
Του χρόνου θα είμαστε ακόμη καλύτεροι, οτι καλό ή κακό είδατε να μας το πείτε, μόνο έτσι θα πάμε την Αεροσφαίριση μπροστά.

Εις το επανιδείν φίλοι μας στο 4ο τουρνουά,

 

                        Με εκτίμηση, για τον Σύλλογο Αεροσφαίρισης Λιβαδειάς 

Ο Πρόεδρος                                                                                       Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Κούτσικος                                                                            Δημήτριος Μαγγιώρος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *