Και αντίστροφα ο χρόνος μετράει .. Warzone here i come!!

Λίγα 24 ώρα έμειναν πριν το μεγαλύτερο mil sim event στην χωρά μας λάβει σάρκα και οστά και φέτος, δεν είναι άλλο από το warzone, πέρυσι το παρακολουθούσα μέσω των social media και ανέβαζα σαν ανταποκριτής “πολέμου” τις εξελίξεις! Φέτος σύσσωμο το Aerosfairisi.Gr θα δώσει το παρόν.

Όπως διαβάζουμε στα mail φέτος θα υπάρχουν κάποιες μικρό αλλαγές για την ομαλότερη διεξαγωγή του παιχνιδιού όπως είναι η ύπαρξη του Ammo Depot καθώς και η φύλαξη του, καθώς πληροφορηθήκαμε την ύπαρξη “κατασκοπικών” drones και από τις δυο μεγάλες παρατάξεις.

Ακούστηκαν πολλά παράπονα για τον λόγο ότι φέτος στο μενού δεν θα έχει πανσέτες, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που είχαμε οι διοργανωτές δέχτηκαν απειλές για αυτό το θέμα αλλά όπως βλέπουμε δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο menu.

Το μόνο σίγουρο είναι πως όλοι πάμε για να περάσουμε καλά εμείς και οι συμπαίχτες μας στις “αντίπαλες” παρατάξεις, νέες φίλιες θα δημιουργηθούν, δικτυακοί φίλοι θα συναντηθούν από κοντά και το ραντεβού θα ανανεωθεί πάλι για του χρόνου στο ίδιο μέρος όπως κάθε χρόνο για να παίξουμε, να γελάσουμε να δώσουμε το παρόν σε κάτι ξεχωριστό..

Οπλιστείτε όλοι και όλες με ενέργεια και όρεξη για να βιώσουμε στο επαρκώ το παιχνιδι!

Παπαδημητρίου Κωνσταντίνος

Owner – Administrator

Aerosfairisi.Gr

  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *