Είδη παιχτών airsoft που θα συναντήσεις στα πεδία στην Ελλάδα και όχι μόνο.

Spread the love
  • Το αρχαίο πνεύμα του airsoft.
MUMM-RA - Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΗ (GR) - YouTube
Πιθανότατά ένας παίχτης που είναι μετρημένος στα λόγια του, δεν το παίζει ξερόλας άμα χρειαστεί κάποιος βοήθεια πετάγεται αθόρυβα από τις σκιές σαν στοιχείο, θα σε βοηθήσει με ότι χρειαστείς και φεύγει σαν καπνός. Συνηθώς είναι μεγαλύτερος σε ηλικία από όλους του παρευρισκόμενους και είχε στο ενεργητικό του πάνω από 10 χρονιά σε παιχνίδια.
Θα μπορούσαμε να τον πούμε και από μηχανή Θεό.

 

  • Ο τα ξέρω όλα
Είναι θα μπορούσαμε να πούμε οι κινητές εγκυκλοπαίδειες σαν τους ταξιτζήδες ένα πράμα (no offence), ξέρουν τα πάντα πάντοτε, σε σενάρια δεν διαβάζουν ποτέ τον ΑΣΚΝ τον ξέρουν έμφυτα, ότι να ρωτήσεις θα λάβεις μια απάντηση σε ότι αφορά το airsoft. Το παρελθόν το παρόν και το μέλλον, σαν να λεμέ οι απόγονοι του μάντη Τειρεσία.

FUCK GOOGLE ASK ME! T-SHIRT - Kalimera Store

Tip: μην κάνεις το λάθος και του πεις κάτι αντίθετο από  αυτό που θα σου αναφέρει.

 

 

 

  • Ο Παλιός.
https://bigmemes.funnyjunk.com/pictures/Screw+the+atf+old+man+richardson+remarks_0f384d_6729282.jpgΠιθανότατα να σου πει ότι ξεκίνησε το airsoft στις αρχές του 1980 και ας είναι γεννημένος σε μεταγενέστερη χρονολογία, συνήθως ο παλιός είχε ασχοληθεί με το airsoft κάποια στιγμή στην ζωή του ας πούμε τυχαία το 2010 έπαιξε 3-4 παιχνίδια κουράστηκε άφησε τον εξοπλισμό του στην ντουλάπα και το 2020 τον ξεσκόνισε και ξαναβγήκε στα παιχνίδια.  Πολλές φορές μοιάζει και με τον «Τα ξέρω όλα».
Tip: μην τον αποπάρεις ίσως εξελιχθεί σε τίμιο και καλό παίχτη δεν μπορούμε τους λογούς που το παράτησε την πρώτη φορά, αν δεις ότι φέρνει στο «2», κρατά αποστάσεις ασφάλειας
  • Ο Φαφλατάς.
Δεν είναι ότι είναι κακός παίχτης ή κακό παιδί, απλά μιλάει πολύ. Μπορεί να μιλάει με τις ώρες για διαφορά θέματα ειδικά για το airsoft ή ακόμα να σου λέει ιστορίες από την θητεία του στον στρατό, δυσκολεύεσαι να τον διακόψεις. Πιθανότατά να μιλάει ακόμα και όταν είναι «εκτός παιχνιδιού» αναμένοντας στο respawn κτλ.

 

  • Ο ξάδερφος του Mc Claude (HIGHLANDER)
Highlander (franchise) - Wikipedia
Η μάστιγα του airsoft θα μπορούσαμε ένα πούμε, είναι ο κλασσικός ο μα….ας, μπορεί να χαλάσει ολόκληρα game.  Τρώει μπιλακι κάνει την παπιά, δυστυχώς για μερικούς έχουν πιαστεί και σε scope cam και διακρίνετε πως δεν έτυχε αλλά πέτυχε και κάναν την παρατυπία.
Tip:  H διοργάνωση και ο καθένας μας θα πρέπει να δούμε τους λογούς που ωθήσαν να κάνουν αυτή την κίνηση εσκεμμένα, δεν θα πρέπει να απομονώσουμε αυτά τα άτομα κάθε άλλο, θα πρέπει αν τους φέρουμε πιο κοντά σε εμάς και να καταλάβουν το λάθος τους και να ενισχύσουμε το airsoft
  • Τοξικός.
Είναι ο παίχτης airsoft, που πάντα θα ψάξει να βρεις την τρυπά στον κανόνα, στο κενό του σεναρίου και θα προσπαθήσει αν το εκμεταλλευτεί όσο μπορεί για να βγει κερδισμένος. Δημιουργεί μικροπροβλήματα οπού να σταθεί.

Toxic Waste From Across the Country Dumped in Poor, Black, Rural Communities – ANARCHIMEDIA

 

  • Ο γκρίνιας
Γκρινιάζει για τα πάντα και πάντα, πριν το Briefing μετά το briefing, κατά την διάρκεια του παιχνιδιού μετά το παιχνίδι, άσε χαλαρή κουβέντα σε κάποιο φόρουμ η chat πάντα θα βρει κάτι, γενικά αν ήταν smurf θα ήταν ο γκρινιάρης.

The smurfs

  • Η Φωνακλάς
Military Man With Megaphone Stock Image - Image of loud, message: 116317281
Είναι ο τύπος που μέσα στο παιχνίδι θα φωνάζει για τα πάντα νομίζονται ότι εμψυχώνει τους συμπαίκτες και αποθαρρύνει τους αντίπαλους. Φανταστείτε σε παλιές πολεμικές ταινίες τον σαλπιστή ή στην αρχαιότητα τον τυμπανοκρούστη που έδινε τον ρυθμό για την μάχη και εμψυχώνει το στράτευμα. Κάποιες φορές γίνετέ υπερβολικό και ενοχλητικό ακόμα και για τους ιδίους του συμπαίκτες του.
  • Ο ποζερας.
Βγάζει selfie ο άντρας ο σωστός; | www.komistes.gr | Ειδήσεις και σχόλια με άποψη και υπογραφήΑνετά θα μπορούσαμε να τον χαρακτηρίσουμε και ως μοντέλο του Instagram αφού σε κάθε Game ανεβάζει το λιγότερο 5-10 stories και φωτώ με διαφορά airsoft-ικα #Hastags του τύπου #ειμαιγαματος airsoft #airsoftModel #Airsofter #Airsfot4Life #bbrain #airsoftKiller κτλ.
Tip: εφόσον δεν ενοχλεί κανέναν και δεν διακόπτει το παιχνίδι άστον στην ησυχία του, άσε που κάνει και διαφήμιση.
  • Γύπας
Γύπας Κρήτη: Απίστευτο τροχαίο με... το άγριο πτηνό (pic - vid) | Alphafreepress.grΜην δει παίχτη γένους θηλυκού, σαν κλασσικός γύπας που ετοιμάζετε να εφορμήσει στο «θήραμα» θα σηκώσει τον γιακά της στολής του, θα ορθώσει το ανάστημα του και με ύφος χίλιων καρδινάλιων θα πλησιάσει την παίχτρια, συνήθως θα της πει κάποια ατάκα του στυλ «α ωραία ρεπλίκα τέτοιά έχουν και τα κομάντος στην Ζουρουδίανδη που πήγα σε μυστική αποστολή το 2004 όταν υπηρετούσα» αν δει ότι δεν αντιδράει θα το γυρίσει στο humor και θα της προτείνει κάποιο καφεδάκι μετά το παιχνίδι για να της εξηγήσει για το airsoft, τι πρέπει να προσέξει τι πρέπει να προμηθευτεί κτλ.  Αν δει ότι και πάλι δεν αντιδράει η του δώσει απάντηση του τύπου είμαι μαζί με το αγόρι μου, τότε θα σηκώσει το ανάστημα (μαζί με τους χίλιους καρδινάλιους) και θα προχωρήσει στην επόμενη παίχτρια αν υπάρχει ακολουθώντας το ίδιο μοτίβο.Πως κράζει ο αετός; Τσίου Τσίου Τσίου | Luben TV - YouTube