Σύλλογος Αεροσφαίρισης Ρόδου (Σ.Α.Ρ.)

 

Έτος ίδρυσης/δημιουργίας: 2016

Διεύθυνση: Νίκου Καζαντζάκη 10, Ρόδος, ΤΚ 85100

Τηλ: 694 990 8008

email: airsoftclubrhodes@gmail.com

Web Site: SAR-Rhodes.gr

Social Media:

 

 

 

 

Λίγα λόγια:

Ο Σύλλογος Αεροσφαιρισης Ροδου ξεκίνησε ως ομάδα ΒΑΤ Brotherhood Airsoft Team με δημιουργούς τον Βρεττεα Δημήτριο αρχηγό ομάδας και σημερινό μέλος του Δ.Σ του ΣΑΡ και τον Βασιλειου Παναγιωτη υπαρχηγό ομάδας και σημερινό Ταμεία του ΣΑΡ.

Ξεκινώντας δύσκολα και σταδιακά μαζεύοντας φίλους και γνωστούς κατάφεραν σε μικρό χρονικό διάστημα να φτάσουν την ομάδα σε 10 μέλη μετέπειτα καθώς ερχόντουσαν νέα μέλη και φτάνοντας συγκεκριμένα τα 20 δημιουργήθηκε η BST Brotherhood Suport Team όπου ερχόμενος ο νέος παίκτης γνώριζε την Αεροσφαίριση με την βοήθεια και των συμπαικτών του και αναπτυσσόταν σταδιακά. Φτάνοντας των αριθμο σχεδόν 30 μελών πλέον καλοκαίρι του 2016 με κοινή απόφαση όλων των μελών αποφασίσαμε την δημιουργία του Συλλόγου κυρίως για την νομιμότητα των μελών μας κατα την μεταφορά του ατομικού μας εξοπλισμού την γαλούχηση νέων μελών και την γνωριμία του κοινού με την Αεροσφαιριση καθώς και την ανάπτυξη της στο νησί της Ροδου.

Πλέον μετρώντας εναν χρόνο ζωής ως σύλλογος έχουμε καταφέρει συνεργασίες με τον Δήμο με φορείς όπως η Αστυνομία η Πυροσβεστική το ΕΚΑΒ τον Στρατό και τον Ερυθρό Σταυρό και με άλλους Συλλόγους οπως τον Σύλλογο Σκλήρυνσης κατά Πλάκας Δωδεκανήσου τον οποιο βοηθάμε και μας βοηθάει στον φιλανθρωπικό χαρακτήρα του συλλόγου μας ως εθελοντικός/φιλανθρωπικός. Το ΔΣ του Συλλόγου έπειτα απο εκλογές που πραγματοποιήθηκαν τα Χριστούγεννα αποτελείται απο Πρόεδρο τον Χρηστο Σταματιδη Αντιπρόεδρο τον Βασιλακη Μιχάλη Γραμματεα τον Μακριδάκη Μανώλη Ταμία τον Βασιλειου Παναγιωτη και Μέλος ΔΣ τον Βρεττεα Δημήτριο. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Σύλλογο ΛΑΒΕ – Λέσχη Αεροσφαίρισης Βορείου Ελλάδος και τον ΣΑΣΚΩ – Σύλλογο Αεροσφαίρισης Κω για την πολύτιμη πραγματικά βοήθεια τους στην σύσταση του συλλόγου μας.

Με εκτίμηση ο Πρόεδρος ΣΑΡ Σταματίδης Χρήστος.


Για την καταχώριση του Συλλόγου η της ομάδας σας επικοινωνήστε μαζί μας στο info@aerosfairisi.gr ή aerosfairisi@gmail.com


 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *