Σύλλογος Αεροσφαίρισης Φθιώτιδας (Σ.Α.Φ.)

Ετος ίδρυσης: 2015

Διεύθυνση: Όθωνος 2, ΤΚ:35131, Λαμία

Τηλ:

6948585985 Κωνσταντίνος Σουφλερός (Πρόεδρος),

6932206820 Παναγιώτης Πουπουνάκης (Αντιπρόεδρος) aka Panos Speedlife

 

E-mail: airsoftclubfthiotidas@gmail.com

Social Media:

 

 

 

 

Λίγα λόγια:

Ο Σύλλογος Αεροσφαίρισης Φθιώτιδας (Σ.Α.Φ.) ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2015 από παίχτες αεροσφαίρισης του νομού.

Σκοπός του Σ.Α.Φ. είναι η συμβολή στην ανάπτυξη, προβολή και διάδοση της αεροσφαίρισης, (η οποία είναι ένα σύγχρονο παιχνίδι με αεροβόλα πλαστικών σφαιριδίων 6mm ή 8mm, τα οποία είναι ακίνδυνα για τους αθλούμενους αφού χαρακτηρίζονται από την ιδιαίτερα ασθενή ισχύ τους) και στην ανάληψη κάθε σχετικής πρωτοβουλίας που θα εξυπηρετεί το σκοπό αυτό.

Βασικοί σκοποί επίσης είναι να αναγνωριστεί και στην Ελλάδα η αεροσφαίριση, έτσι ώστε να δημιουργηθούν οι κατάλληλοι χώροι για την διεξαγωγή του και να δημιουργηθεί το κατάλληλο νομοθετικό υπόβαθρο έτσι ώστε να υπάρξει συγκεκριμένος φορέας που θα την εκπροσωπεί ακόμη και στο εξωτερικό. Προκειμένου να επιτευχθούν οι σκοποί αυτοί ο Σ.Α.Φ.
έχει συνάψει και διατηρεί φιλικές σχέσεις συνεργασίας με άλλους συλλόγους με ίδιους ή παρεμφερείς με τους δικούς του σκοπούς.

Το πεδίο αεροσφαίρισης του Σ.Α.Φ. βρίσκεται στο χωριό Κομποτάδες Φθιώτιδας σε μια έκταση 56 στρεμμάτων, την οποία ενοικιάζει ο σύλλογος από το Δήμο Λαμιέων, προκειμένου να μπορεί να προγραμματίσει, διοργανώσει και να διεξάγει σε δικό του χώρο, πληθώρα παιχνιδιών καθ’όλη την διάρκεια του έτους, στοχεύοντας στην  ρεαλιστικότερη απόδοση τους και στο να προάγει τον ευγενή ανταγωνισμό και την σύσφιξη προσωπικών σχέσεων μεταξύ των συμμετεχόντων παικτών.

Ο Σ.Α.Φ. έχει επίσης και φιλανθρωπική δράση, συμμετέχει δε κατά καιρούς σε εθελοντικές ενέργειες, όπως το ”Let’s do it Greece 2017”, ενώ διοργανώνει με την αρωγή του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και σεμινάρια πρώτων βοηθειών για τα μέλη του, αλλά και για κάθε ενδιαφερόμενο.

Βασική προυπόθεση για να γίνει κάποιος μέλος του σωματείου είναι να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Ο Σ.Α.Φ. καλεί όσους επιθυμούν να ζήσουν την μοναδική εμπειρία της αεροσφαίρισης να μη διστάσουν να επικοινωνήσουν μαζί του!

PLAY SAFE, PLAY FAIR AND HAVE FUN!!

 


Για την καταχώριση του Συλλόγου η της ομάδας σας επικοινωνήστε μαζί μας στο info@aerosfairisi.gr ή aerosfairisi@gmail.com


 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *