Σωματείο Αεροσφαίρισης Ρεθύμνου “R.A. Action”

Ετος ίδρυσης: 2011

Διεύθυνση: ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 68, ΡΕΘΥΜΝΟ

Τηλ: 6 948465155

E-mail: smathiou@hotmail.com

Website: www.rethimnoairsoft.gr

Social Media:

 

Λίγα λόγια:

H Rethimno Airsoft (Κοινότητα αεροσφαίρισης Ρεθύμνου) δημιουργήθηκε το Νοέμβριο του 2011 από μια παρέα φίλων που ένοιωσε την ανάγκη  να προβάλει και να οργανώσει το παιχνίδι του airsoft στην ευρύτερη περιοχή του Ρεθύμνου. Η κοινότητα δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα και το κάθε μέλος της προσφέρει τις γνώσεις του και τον χρόνο του για την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία του παιχνιδιού μας.  Από τον Φλεβάρη του 2014, η κοινότητα μας ΄έγινε και επίσημο νομικό πρόσωπο με την ονομασία Σωματείο Αεροσφαίρισης Ρεθύμνου “R.A. Action”. Τα γραφεία του σωματείου βρίσκονται στην οδό Δημακοπούλου 68, στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου. Θα χαρούμε να μας επισκεφτείτε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αγαπημένο μας παιχνίδι.

O στόχος της κοινότητας μας είναι να καταφέρουν όλοι εκείνοι που τους αρέσει το παιχνίδι στην ύπαιθρο, η άθληση, τα ομαδικά παιχνίδια στρατηγικής, η καλή παρέα και γενικά όλοι όσοι θέλουν να ψυχαγωγηθούν μέσω του airsoft, να μπορέσουν να βρεθούν κοντά περνώντας ευχάριστα τον χρόνο τους,.  Όλα αυτά μπορούν να τα κάνουν μέσα σε ένα βασικό πλαίσιο κανόνων λειτουργίας και κανόνων ασφάλειας που έχουν διαμορφωθεί με γνώμονα το όφελος όλων των μελών της κοινότητας.

Η κοινότητα Rethimno Airsoft έχει ‘’ΜILSIM’’ (military simulation) ‘’προσανατολισμό’’ και μέσα από το παιχνίδι της και γενικότερα μέσα από την οργάνωση της προωθεί όλα τα μέλη της στην ανάπτυξη αυτού του είδους παιχνιδιού, χωρίς φυσικά να αποκλείει όλα τα αλλά είδη παιχνιδιού.

Η κοινότητα airsoft του Ρεθύμνου πέρα από τα εβδομαδιαία παιχνίδια που οργανώνει έχει ήδη καταφέρει να διοργανώσει μεγάλα παιχνίδια με πολλές συμμετοχές από όλη την Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα. Από αυτές ξεχωρίζει το WarZone (www.warzone.gr). Μια μεγάλης κλιμακας, διεθνους εμβέλειας, συνάντηση αεροσφαιρισης διαρκειας τριων ημερων η οποια πραγματοποιειται καθε χρονο την περιοδο της ανοιξης απο το 2013 μεχρι σημερα.  Περισσοτερες λεπτομερειες στο www.warzone.gr!

 


Για την καταχώριση του Συλλόγου η της ομάδας σας επικοινωνήστε μαζί μας στο info@aerosfairisi.gr ή aerosfairisi@gmail.com


 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *