Σύλλογος Aεροσφαίρισης Χανίων (Chania Airsoft Team)

Δημιουργίας: 2007 (Σαν Ομαδα)

Ετος ίδρυσης: 2016 (ως Αναγνωρισμενος Συλλογος)
Διεύθυνση: Χανια – Κρητη
Τηλ: 6984528935
E-mail: Info@airsoftchania.gr

Site: www.Airsoftchania.gr

Social Media:

Λίγα λόγια:

Ο Σύλλογος αεροσφαίρισης Χανίων δημιουργήθηκε το Ιανουάριο του 2016 από μελή της αρχικής ομάδας Νομού Χανίων που ξεκίνησε το 2007, τότε Chania Airsoft Team.
Ο σύλλογος δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα και σκοπός του συλλόγου είναι η ανάπτυξη του αθλήματος και η αντιπροσώπευση του Νομού Χανίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Τα παιχνίδια που διοργανώνονται έχουν περισσότερα MilSim στοιχεία, φυσικά καλυβουμε όλων τον ειδών παιχνιδιού και παικτών.
Τα παιχνίδια του συλλόγου πραγματοποιούνται 2 φορές την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη και φυσικά κυριακή, υπάρχουν πάντα άτομα το οποίο καθοδηγούν/βοηθούν τα νέα μέλη για να χαρούν όσο περισσότερο το άθλημα της αεροσφαιρισης και το σημαντικότερο να βγουν σωστοί πάνω απ όλα και καλοί παίχτες μέσα από κανονισμούς ασφαλείας και συμπεριφοράς το οποίο έχουν θεσπιστεί και τηρούνται κατά γράμμα.
Υπάρχει θερμή υποστήριξη από κρατικές και δημοτικές αρχές σε ότι χρειαστεί, επίσης ο σύλλογος έχει αποκλειστικά δικό του χώρο άθλησης το οποίο αποτελείτε από πεδίο 100 στρεμμάτων με 12 κτίρια, αίθουσα συνεδριάσεων 70+ ατόμων και αίθουσα αναψυχής/κυλικείο.

 

 


Για την καταχώριση του Συλλόγου η της ομάδας σας επικοινωνήστε μαζί μας στο info@aerosfairisi.gr ή aerosfairisi@gmail.com


 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *