Κ.Ο.Α.Κ Airsoft Team

Έτος δημιουργίας: 2011
Διεύθυνση: Ναυσικάς 15Α κανόνι Κέρκυρα Τ.κ 49100
Τηλ: 6972257134/6987434974
Social
Λίγα λόγια:
Η ομάδα έχει ξεκινήσει ως “Κ.Ο.Α.Κ. Airsoft Team” από μία παρέα φίλων του αθλήματος της αεροσφαίρισης στα τέλη του 2011. Είναι η πρώτη ομάδα αεροσφαίρισης στην κεντρική  Κέρκυρα. Η λειτουργία της βασίζεται στον εθελοντισμό των μελών της , την ομαδικότητα , το αθλητικό πνεύμα σε μια ευχάριστη και φιλική ατμοσφαίρα. Σκοπός της είναι αφενός να συμμετέχει σε παιχνίδια αεροσφαίρισης σε όλη την Ελλάδα και αφετέρου να διοργανώνει στην ευρύτερη περιοχή της Κέρκυρας δωρεάν παιχνίδια αεροσφαίρισης πανελλαδικού χαρακτήρα , να μεγαλώσει περισσότερο, αλλά και να προωθήσει το άθλημα σε τοπικό επίπεδο.  

Σύντομα θα ακολουθήσει και η αναβάθμιση της ομάδας σε αθλητικό σωμάτιο , έτσι ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα στην τοπική κοινωνια όπου και όπως μπορούμε. Για να μπορέσει να συμμετάσχει κάποιος/οιά στις διοργανώσεις μας, θα πρεπε να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του αυστηρά.

Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε , και να παίξουμε παρέα.


Για την καταχώριση του Συλλόγου η της ομάδας σας επικοινωνήστε μαζί μας στο info@aerosfairisi.gr ή aerosfairisi@gmail.com


 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *