Cretan Mafia (Airsoft Series)

Ανοίγοντας τον φάκελο Cretan Mafia, βλέπουμε ονόματα όπως Σομαλος, καπετάν Κοκκίνος, πράκτορας BeeMan, αστυνόμος Μαραγκός, ταξίαρχος Γεράκης, το Μαριώ, εισαγγελέας Ντρέιγκος.. Τι πραγματικά συμβαίνει; Ποιος έχει πραγματικά το πάνω χέρι; Σύντομα στις οθόνες σας από το Aerosfairisi.Gr θα αρχίσει να ξετυλίγετε το κουβάρι της υπόθεσης  Cretan Mafia– (airsoft series).. stay tuned!!!!


Ετος 2023
New Kid on the Block

-Στα πλαίσια του μοιράσματος της ενεργειακή πίτας της Μέσης Ανατολής, ο χάρτης της περιοχής ξαναχαράσσεται. Ένα νέο κράτος, το Ελευθερο Κουρδιστάν έχει σχηματιστεί. Το μόρφωμα αυτό περιλαμβάνει περιοχές της Συρίας και του Βορείου Ιρακ. Οι χώρες που έχασαν τα εδάφη τους αλλά και η Τουρκία, αντιδρούν, δεν το αναγνωρίζουν και μια νέα σύρραξη ξεκινάει στην περιοχή.
-Το Ισλαμικό Χαλιφάτο, δεν υφίσταται πλέον αλλά υπάρχουν ακόμα ενεργές εστίες του ISIS και ο εμφύλιος πόλεμος μεταξύ Ασαντ και αντικαθεστωτικών, δεν έχει τελειώσει ακόμα.
-Γειτονικές χώρες όπως η Ιορδανία, o Λίβανος, το Ιράν, η Σαουδική Αραβία, το Κατάρ ακόμα και η Αίγυπτος, σε διαφορετικό βαθμό και με διαφορετικό τρόπο έχουν παρασυρθεί κι εκείνες στον πόλεμο. Η Μέση Ανατολή φλέγεται.
-Η Ελλάδα, δέχεται τεράστια προσφυγική πίεση και η ευάλωτη οικονομία της καταρρέει, αφού τα κράτη της Ε.Ε προτιμούν να ασχοληθούν με τη δική τους θωράκιση και την προστασία των συνόρων τους.
-Θεσμοί, όπως η ασφάλεια, η υγεία, η παιδεία, η αυτοδιοίκηση, εκφυλίζονται, λόγω υποχρηματοδότησης. Η διαφθορά και η διαπλοκή κυριαρχούν σε όλους τους τομείς της κοινωνίας.
-Στην Κρήτη, όσο η αστυνομία αποδιοργανώνεται, όσο η διαφθορά ενισχύεται, όσο υπάρχει ατιμωρησία, το οργανωμένο έγκλημα δυναμώνει. 
Το 2020, ο Νίκος Σομαλάκης, γνωστός και ως «Σομαλός», από το Πέραμα Μυλοποτάμου, που είχε στο παρελθόν καταδικαστεί και φυλακιστεί για διακίνηση ναρκωτικών και ένοπλη επίθεση, βλέπει την ευκαιρία. Ο πόλεμος στη μέση Ανατολή και κυρίως στην Τουρκία κι οι εντατικοί έλεγχοι, στα λιμάνια της Ευρώπης λόγω λαθρομετανάστευσης, προκαλούν τη διακοπή του «δρόμου του οπίου» από το Αφγανιστάν προς τη δύση. Ο «Σομαλός» έχοντας αποκτήσει κατά τα χρόνια του «σωφρονισμού» του τις κατάλληλες διασυνδέσεις σε παράνομους ναυτιλιακούς κύκλους, και έχοντας τους «σωστούς» συνεργάτες στις «σωστές» κρατικές θέσεις, ξεκινάει τα πρώτα μικρά φορτία ναρκωτικών από την Ασία προς την Κρήτη. Σύντομα από καλλιεργητής χασισόδεντρων, μετατρέπεται σε μεγάλο παίχτη στο παγκόσμιο narco-trafficking και το μικρό λιμάνι στα νότια του νησιού που χρησιμοποιεί για τα φορτία του, σε διαμετακομιστικό κέντρο από το οποίο διακινείται το 45% του συνόλου των ναρκωτικών που καταλήγουν στην Ευρώπη.
Ένας σκληρός κακοποιός, ένας τόπος σε ανομία, μια ατελείωτη πηγή χρήματος και ισχύος, φόβος και ομερτά, τα κατάλληλα συστατικά για τη δημιουργία μιας πραγματικής Κρητικής Μαφίας.

Πηγή:
fb -> Cretan Mafia – airsoft series 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *