Δελτίο τύπου – Tzedes

Το Αθλητικό Πανηπειρωτικό Σωματείο Αεροσφαίρισης «Tzedes Airsoft A.C.» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ολοκλήρωση της μετεγκατάστασης της έδρας του στο Πανηπειρωτικό Αθλητικό Κέντρο Ανατολής, στη νότια είσοδο της πόληςτων Ιωαννίνων.

Το Πανηπειρωτικό Αθλητικό Κέντρο Ανατολής υπάγεται στο ΠΕΑΚΙ το οποίο και διαχειρίζεται όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ) στα Ιωάννινα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις ίδιες εγκαταστάσεις εδράζονται αθλητικά σωματεία και ακαδημίες διαφόρων αθλημάτων, με κορυφαία την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Η εγκατάσταση του Σωματείου μας σε χώρο της ΓΓΑ ήρθε μετά από μία πολυετή προσπάθεια στην οποία συντέλεσαν τόσο τα μέλη του ΔΣ του Σωματείου όσο και η διοίκηση του ΠΕΑΚΙ, κάνοντας ένα σημαντικό βήμα για την αναγνώριση της αεροσφαίρισης στη χώρα μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι βοήθησαν προς αυτή την κατεύθυνση και μας στηρίζουν τόσα χρόνια, άνθρωποι ομάδες και σωματεία απ’ όλη την Ελλάδα. Θα θέλαμε επίσης να δώσουμε την υπόσχεση ότι αυτό το πολύ βασικό βήμα που έγινε είναι μόνο η αρχή και θα ακολουθήσουν και επόμενες κινήσεις που θα μας οδηγήσουν στην πλήρη αναγνώριση της αεροσφαίρισης στην Ελλάδα, ώστε να μπορούμε να έχουμε οργανωμένες δομές που να εξασφαλίζουν την ασφάλεια των παικτών και την ανάπτυξη του αθλήματος.

Για το Σωματείο,

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου

Αλέξανδρος Πανταζής 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *