Συνέντευξη σοκ από τον «Σομαλό»

Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας. Τα πρόσωπα, τα ονόματα και οι καταστάσεις είναι φανταστικά και οποιαδήποτε ομοιότητα είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα


1) Κύριε Σομαλε, το Σομαλός είναι το κανονικό σας όνομα η είναι παρατσούκλι?

Καλησπέρα κ ευχαριστώ που μου δίνεται την ευκαιρία να μιλήσω στο κόσμο για να αποκατάστασω την αλήθεια.. Σομαλος είναι παρατσούκλι από το Σομαλακης όταν ήμουν φαντάρος κόβαμε το ακης από όλα τα Κρητικά επίθετα για να ακουγόμαστε σαν όνομα πιο ψαρωτικο γτ το ακης μας το επέβαλαν οι μπίνεδες οι μωαμεθανοί οι Τούρκοι για να μας δείχνουμε πιο μικροί από αυτούς..

2) Σας έχουν κατηγορήσει πολλές φορές για εμπόριο παράνομων ουσιών τι έχετε να πείτε για αυτές τις κατηγορίες?

Συκοφαντίες κ φτιάχνουν σκευωρίες απέναντι στο πρόσωπο μου.. Έχω αποδείξει πολλές φορές ότι ότι κ να με χρεώνουν κάνουν λάθος.. Έχω χαρτιά με τιμολόγια δελτία παραγγελιών που έκανα μπιζνα με τις επιδοτήσεις κ φέραμε ένα καράβι με λιπάσματα για να βγει στο εμπόριο στο ημερολόγιο καράβιου γράφει ότι φορτωθήκαν στο NOOR1 αλλά αυτοί τα έβαλαν στο NOOR2 κ προσπάθησαν να με μπλέξουν με ψευδή δηλώσεις ευρήματα κ αλλά.. Δυστυχώς όλοι οι μάρτυρες που μπορούσαν να επιβεβαιώσουν όσα σας λέω πέθαναν με τη σειρά στη φυλακή κατά ένα περίεργο τρόπο όμως.. Για το μόνο που έχω να ομολογήσω είναι ότι με έπιασαν με μια κούτα πλακατζικια στο χωριό που ήθελα να παίξω τη μέρα του Πάσχα κ εκκρεμεί δικαστική απόφαση.. Έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη πως θα με επιπλήξει κ δεν θα είναι αυστηρή μαζί κι για αυτό το θέμα.. Έχω επίσης μια κλήση για επικίνδυνη οδήγηση γτ ήμουν καντιλα στη μεθυα κ έκανα λέει παντιλικια έξω από το δημαρχείο στο Ηράκλειο.. Εγώ δεν θυμάμαι τπτ πάντως δεν επιβεβαιώνω.. Όλα τα όλα που με κατηγορούν είναι παπάριες.. Δεν έχω κάμμια σχέση.. Την έχω πατήσει σαν το μοντέλο που πήγε στο Χονγκ Κονγκ μόνο που εμένα δεν με κάτσανε μέσα.

3) Οι αστυνομικές αρχές πολλές φορές σας έχουν “στριμώξει” αλλά πάντα τους ξεφεύγατε κάποιοι μιλούν για θαύμα, τι έχετε να δηλώσετε για αυτό?

Αν μιλήσω για το πως τη γλυτώνω κάθε φορά που με στριμώχνουν οι μπάτσοι θα πέσουν κεφάλια.. Δεν θέλω να αναφερθώ σε ονόματα είτε Έλληνες είτε ξένους αστυνομικούς πράκτορες κτλ. Αλλά σε αυτή τη ζωή όλα έχουν την τιμή τους.. Η το τίμημα τους.. Διαλέγεις κ παίρνεις.. Τυχαίνει κ γνωρίζω πολλές καταστάσεις κ ανθρώπους.. Κ τα 2 μπορούν να ρίξουν κ να σηκώνουν κυβερνήσεις.. Προσπαθώ να είμαι συνεργάσιμος με τις αρχές κ το δείχνω κάθε φορά.. Αλλά είμαι λίγο ευαίσθητος σε κάποιες συμπεριφορές κ ταραχιζομαι εύκολα.. Κ άμα ταραχιστω πίνω μια 7up για να ηρεμήσω..

4) Ποια η σχέση σας με την εκκλησία φήμες λένε πως έχετε καθοδήγηση από κάποιον υψηλά ιστάμενο της εκκλησίας, αληθεύει?

Η σχέση μου με την εκκλησία από μικρός δεν ήταν κ η καλύτερη βλαστημουσα τη γιαγιά μου που με σήκωνε να πάω να μεταλαβω χωρίς καν να πιω ένα ποτήρι νερό.. Η καργιολα έπεσε στο πηγάδι κ πνίγηκε τη βρήκαμε μετά 2 μήνες Θεός να της συγχωρεσει.. Μετά μεγαλώνοντας πήγαινα στην ανάσταση μόνο για να παίξουμε κάνα “μπαλιδι” (πυροβολισμος) στον αέρα.. Κάποια στιγμή είδα ένα όραμα είδα τη Παναγία τη Κουμπουροφορα να μου μιλάει στον ύπνο μου για ενα μεγάλο πράγμα που θέλει να κάνω για αυτή κ τον τόπο μου.. Να γλυτωσουμε από κάθε λογής κυβερνήτες κ να κάνουμε κουμάντο στη γη μας εμείς.. Να είμαστε ανεξάρτητοι από εισαγωγές να νιώθει ο κόσμος μας ασφάλεια αλλά κ να μπορεί ο πατέρας να σπουδάσει τα παιδιά του.. Να μη φοβάται ποτέ θα έρθει ο γείτονας να του κλέψει η να έρθει ο πολιτικός κ να του πει πλήρωσε τόσα.. Μου έλεγε ότι πρέπει να κάνω το απόλυτο κράτος.. Για τους ανθρώπους μου κ να αφήσω μια κληρονομιά για της επόμενες γενιες.. Βρήκα τον πνευματικό μου.. Κ να σου πω δεν ξέρω τι θέση έχει στη εκκλησία αλλά μετράει ο “πουστης”..Αλλά δεν πειράζει του δίνω κάνα τσιγάρο κ πίνει κ είναι ωραίος.. Μιλήσαμε μου ξεθολωσε το μυαλό.. Μετά με θολωσε με τα λιβανια του.. Αλλά είμαστε σε πολύ καλό δρόμο.. Για αυτό με κυνηγάνε οι μπάτσοι όλου του κόσμου.. Γτ αυτό που θα κάνουμε εδώ κ λεω θα κάνουμε μαζί με το λαό.. Δεν το έχει ξανακάνει κάνεις..

5) Ποιο το μήνυμα σας στον κόσμο που σας υποστηρίζει?

Το μήνυμα μου στο κόσμο που με υποστηρίζει είναι να σκεπαζεται καλά το βραδι γτ σέρνει γρίπη.. (κωδικοποιημενο μυνημα) 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *