Σενάριο – Παιχνίδι

The Outlands

Πρόλογος

Το έτος 2046 η ατμόσφαιρα ήταν τεταμένη μεταξύ των δυο πυρηνικών υπερδυνάμεων τα Χριστούγεννα της ιδίας χρονιάς έγινε η αρχή η πρώτη πρωτεύουσα συμμαχικού κράτους σβήστηκε από τον χάρτη από ατομική βόμβα.

Τρομοκρατικό χτύπημα, εσκεμμένη επίθεση, κάποιος λάθος χειρισμός στο πυρηνικό οπλοστάσιο; κανείς δεν αναλάμβανε την εύθηνη για την επίθεση άλλωστε τουλάχιστον είκοσι εκατομμύρια άνθρωποι μέσα σε δευτερόλεπτα εξαϋλώθηκαν.. Δεν ξέρουμε πότε ακριβώς ποιος ακριβώς ξεκίνησε πρώτος φήμες λένε πως ακραίοι ακτιβιστές Hackers ήταν πίσω από την αρχική επίθεση δεν έχει σημασία ο όλεθρος είχε ξεκινήσει, Η.Π.Α, ΚΙΝΑ, ΡΩΣΙΑ, Β. ΚΟΡΕΑ, ΙΣΡΑΗΛ κτλ. απλά άδειασαν το πύρινο τους οπλοστάσιο σε γείτονες χώρες αλλά και μεταξύ τους.

Το χάος επικράτησε όλοι πάλευαν για την επιβίωση οι φίλοι έγιναν εχθροί, οι γείτονες άμεσος κίνδυνος, δεν μπορούσες να εμπιστευτείς κανέναν.

Δέκα χρόνια μετά 2056 χωριά έγιναν πόλεις, μεγάλα αστικά κέντρα είχαν μοιραστεί σε γκέτο περιοχές όπου της έλεγχαν ένοπλες συμμορίες, κάθε πόλη είχε μετατραπεί σε πόλη – κράτος αυτόνομο όπου προσπαθούσε να συλλέξει με κάθε τρόπο αντικείμενα του παλιού κόσμου όπως όπλα, υπολογιστές (αν και άχρηστοι χωρίς ρεύμα) κομμάτια από οχήματα ώστε κάποια μέρα να μπορέσουν να τα χρησιμοποιήσουν ξανά και να αποκτήσουν επιρροή και  τεχνολογική υπεροχή έναντι των υπολοίπων.

Για να βρεθούν αυτά  τα αντικείμενα θα πρέπει να μεταβείς στα outlands εγκαταλειμμένες πόλεις, χωριά, ερήμους (πολλές φορές πέφτουν κομμάτια από τον ουρανό γνωστά και ως δορυφόροι του παλιού κόσμου).

 

Ομάδες – φυλές  που θα έρθεις αντιμέτωπος στα Outlands.  (V.1.0)

Νομάδες:

Χαρακτηριστικά: συνήθως φέρουν τατουάζ στο χέρι ένα κίτρινο λουλούδι

Βάση: δεν υπάρχει συγκεκριμένο σημείο πάντα είναι στην γύρα για μεγαλύτερο πλειοδότη, φήμες λένε πως περά από την μεγάλη έρημο υπάρχει μια παραθαλάσσια πόλη ανέγγιχτη από τον πόλεμο, όσοι έφυγαν να την αναζητήσουν δεν γύρισαν πότε πίσω

Ιεραρχία:    συνήθως κινούνται σε ομάδες των 5 ατόμων και άνω, σε κάθε ομάδα υπάρχει ένας πολέμαρχος όπου δίνει τις εντολές, φήμες λένε πως όλοι υπακούν σε έναν αρχηγό – πολέμαρχο που ζει στην παραθαλάσσια πόλη.

Cyber Monks

Χαρακτηριστικά: φέρουν τατουάζ στο κεφάλι με αποκρυφιστικα σύμβολα, φανατικοί κατά της οποιασδήποτε μορφής τεχνολογίας.

Βάση: υπάρχουν χωριά στα outlands  έχουν υιοθετήσει μια φιλοσοφία – θρησκεία όπου η τεχνολογία οποίας μορφής είναι πρέπει να καταστρέφετε. Κατά κύριο λόγο είναι αγρότες και βοσκοί

Ιεραρχία: σε κάθε χωριό υπάρχει ένας Αρχηγός – Σαμάνος μεταξύ τους υπάρχει ειρήνη

Μεταλλαγμένοι:

Χαρακτηριστικά: θα τους καταλάβεις όταν τους δεις, είναι άνθρωποι όποιο με την έκθεση στην ραδιενέργεια έχουν παραμορφωθεί κτλ. είναι επιθετικοί και .. ανθρωποφάγοι ..

Βάση: δεν υπάρχει συγκεκριμένο μέρος απαντώνται σε όλα τα outlands

Ιεραρχία:    συνήθως κινούνται σε ομάδες δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος συνήθως επιτίθενται  σαν αγέλη αγρίων ζώων

Tip: Οι μεταλλαγμένοι έχουν άπειρα respawn, όταν τους πτυχή κάποιος παίχτης πάνε σε «ασφαλές μέρος» σε κοντινή απόσταση και μετράμε δυνατά έως το 10 και φωνάζουν μεταλλαγμένος μέσα και ξαναμπαίνουν στο παιχνίδι.

Πολεμιστές των πόλεων

 Χαρακτηριστικά: Κάθε πόλη κράτος έχει τους πολεμιστές είναι πιστοί στον αρχηγό κάθε πόλης που υπηρετούν συνήθως δεν φέρουν σύμβολα πάνω τους ώστε να κινούνται ελευθέρα στο πλήθος χωρίς να αναγνωρίζονται από τον εχθρό.

Βάση: κάθε πόλη όπου υπηρετούν

Ιεραρχία: αν και σε κάθε πόλη αλλάζει η ονομασία των βαθμών έχουν ένα παρόμοιο σύστημα ιεραρχίας στρατού του παλαιού κόσμου.