ΑρθρογραφίαΗλεκτρονικά Παιχνίδια

Μέρες καραντίνας – Game: Call Of Duty (Mobile)

Μέρες καραντίνας λοιπόν και πολλοί από εμάς έχουμε αρχίσει και έχουμε σύνδρομο στέρησης της «μπίλιας» , όποτε στις αρκετές ώρες που είμαστε κάνουμε ένα διάλειμμα παίζοντας ηλεκτρονικά παιχνίδια. Οπως καλά καταλάβατε ήδη θα αρχίσουμε σιγά σιγά και θα αναλύουμε τις επιλογές σε όλες τις πλατφόρμες με τι παιχνίδι μπορεί να μας αρέσει και να μας θυμίζει το αγαπημένο μας χόμπι το airsoft(!) και όχι μόνο.

Παιχνίδι:  Call Of Duty (Mobile)

Πλατφόρμα: Android (Κινητά, Tablet, Pc μεσώ emulator)

Τίμη: Δωρεάν
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 1 Οκτωβρίου 2019

 

Εγώ προσωπικά το έχω και στο κινητό άλλα προτειμω να το παίζω στο Pc (και για αυτό βγαίνω πολλές φόρες στην 5δα μουαχαχα), το θετικό είναι ότι οποία πλατφόρμα επιλέξεις να παιξεις και συνδεθεις μεσώ FaceBook ότι μπορείς να παίξεις και να βρεις τους φίλους/ες σου από εκεί, προσωπικά έχω παίξει αρκετός φόρες με αδέρφια από το airsoft από Βέροια, Κοζάνη, Ρόδο, Αθηνά κτλ. 

O emulator που χρησιμοποιώ είναι ο GameLoop ενώ υπάρχουν πολλοί emulator για android πλέον για το pc ο συγκεκριμενος είναι φτιαγμένος για να παίζεις παιχνίδια για αυτό ίσως να μην βρείτε τα αγαπημένα σας  παιχνιδάκια στον συγκεκριμένο emulator.

Το παιχνίδι σε ποια πλατφόρμα επιλέξετε να το παίξετε για να περάστε την ώρα σας ευχάριστα σίγουρα δεν θα σας κάνει να βαρεθείτε αφου έχει πάρα πολλά Modes όπως battle royal, team death Macth, Capture The poitns κτλ. εννοείτε πως όσο παίζεις βεβαιώνεις “επίπεδο” και ξεκλειδώνεις όπλα, μαζεύεις “νομίσματα” που αγοράζεις on game skins κτλ.

 tip: για οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή η παιχνίδι στο pc μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Blue Stacks 

Συμβατότητα με Apple iPhone SE, 6S, 6S Plus, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus, X, XS, XR; iPad Mini 4, 5; iPad Air 2, 3 iPad Pro.

Συμβατότητα με Αndroid να έχει το λιγότερο 2gb ram και εκδοσή λογισμικού 5,1 και άνω.

To παιχνίδι μπορείτε να το βρείτε:

Gallery Wordpress