The Hotel (I & II Resurgence)

Κλείνοντας την μίνι σειρά σεναρίων The Hotel (I & II Resurgence) θα ήταν παράλειψη να μη σας δώσουμε την κατάληξη των κεντρικών χαρακτήρων που πρωταγωνίστησαν.

Από την περίληψη γνωρίζετε ότι οι περισσότεροι χαρακτήρες που εμφανίστηκαν στο The Hotel I είχαν ένα τραγικό τέλος. Δεν θα μπορούσαν άλλωστε να έχουν γλυτώσει την πυρηνική έκρηξη.

Ο Denzel Solarinο αρχηγός των μισθοφόρων σκοτώθηκε από την έκρηξη.

O Jean Luc Godard ο αρχηγός των security, νεκρός από την κατάρριψη του αεροπλάνου από τους Ρώσους.

Ο Άραβας κροίσος Abbu Habband αφού πρώτα μολύνθηκε από τον ιό και μετατράπηκε σε ζόμπι τελικά εξαϋλώθηκε από το τακτικό πυρηνικό της CIA.

O David Bowman υποδιευθυντής Μυστικών επιχειρήσεων της CIA αφού πρώτα πρόδωσε την ομάδα που έστειλε στο Σαλάντι και άφησε ξεκρέμαστο τον αρχηγό της Derrick Mathewson, τελικά βρήκε το τέλος που του άξιζε. Ο Mathewson τον βρήκε στο κρησφύγετο του στην Ζυρίχη και τον σκότωσε παίρνοντας εκδίκηση τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα του.

Η αρχαιολόγος Catherine Donnelly μέσα από αυτή την τρομερή ιστορία, έχασε τα λογικά της και μετά την απαγωγή της από τους Security και τον επιστήμονα Salvatore Serra, έχασε την ζωή της κατά την κατάρριψη του αεροπλάνου στα σύνορα Γεωργίας – Ρωσίας.

Ο επιστήμονας Salvatore Serra που δημιούργησε τον ιό, τελικά δοκίμασε το ίδιο του το φάρμακο. Οι X-Delta κατάφεραν να τον αιχμαλωτίσουν αλλά κατά την μεταφορά του στο ελικόπτερο, το ζόμπι τον δάγκωσε και έτσι αναγκάστηκαν να τον σκοτώσουν.

Τέλος η μοίρα επιφύλαξε την τραγικότερη κατάληξη όλων στον αρχηγό της ομάδας μυστικών επιχειρήσεων Condor της CIA, Derrick Mathewson. Αφού πρώτα προδόθηκε από την ίδια την υπηρεσία του, θεωρήθηκε προδότης και πέρασε 3 περίπου χρόνια σε μυστικές φυλακές της CIA. Τελικά όταν κατάφερε να δραπετεύσει με την βοήθεια των συντρόφων του (όλοι πρώην μέλη της περιβόητης Delta Force) μολύνθηκε και αυτός από το ζόμπι και ζήτησε από τους ίδιους του συντρόφους να τον σκοτώσουν προκειμένου να μη μετατραπεί σε ένα άμυαλο ον. Οι σύντροφοι του ορκίστηκαν πριν τον σκοτώσουν ότι θα αποκαταστήσουν την αλήθεια και γυρίζοντας στις ΗΠΑ, κατάφεραν να πείσουν τους ιθύνοντες της CIA ότι ο Mathewson, όχι μόνο δεν ήταν προδότης αλλά χάρη στις δικές του ενέργειες αποτράπηκε μια τεράστια παγκόσμια καταστροφή. Άλλωστε είχαν φέρει πίσω αρκετές αποδείξεις (τα ημερολόγια του επιστήμονα, την έρευνα του και τα πτώματα του επιστήμονα και του Mathewson) που κανείς δεν μπορούσε να αντικρούσει. Με αυτό τον τρόπο ο Mathewson και η ομάδα του κέρδισαν τα αστέρια τους στο τοίχο της τιμής των πεσόντων ηρώων της CIA στο Langley της Virginia.

 

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν και στα δύο παιχνίδια με τίτλο: The Hotel. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δώσαμε στους φίλους και φίλες που μας εμπιστεύθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους στα παιχνίδια κάτι το ξεχωριστό, τόσο σαν ιστορία όσο σαν εμπειρία. Προσπαθήσαμε να σας βάλουμε σε μια διαδικασία να μεταμορφωθείτε σε κάτι τελείως διαφορετικό και σε συνδυασμό με τον μαύρο κόσμο του The Hotel που δημιουργήσαμε, να το ζήσετε. Σε όλη αυτή τη διαδρομή μας στήριξαν τόσο ομάδες όσο και μεμονωμένοι παίκτες. Με την δική σας συμμετοχή στα παιχνίδια, όσο και με την καλοπροαίρετη κριτική (μετά από αυτά) πραγματοποιήθηκε όλο αυτό. Και είμαστε ευγνώμονες.

Όσο για εμάς παρότι κουραστήκαμε αρκετά, πήραμε φοβερές εμπειρίες και μάθαμε πρωτίστως μέσα από τα λάθη μας. Ταυτόχρονα όμως καταλάβαμε κάτι εξίσου σημαντικό. Ότι περάσαμε εξίσου ωραία και θα μας μείνουν πολύ ωραίες αναμνήσεις από την προσπάθεια που καταβάλαμε για να διοργανώσουμε τα The Hotel. Να είστε σίγουροι ότι έχουμε πολλές ωραίες ιδέες για το μέλλον. Καλό καλοκαίρι σε όλους και εις το επανιδείν στα πεδία.

ΦΟΙΝΙΞ AIRSOFT TEAM ΑΡΓΟΣ