ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΣ ΚΩ – Aegean Wars V Zukov’s Revenge

Ακόμα ένα Aegean Wars  έφτασε στο τέλος του! Το event που διήρκησε 3 ημέρες (11-12-13 Νοεμβρίου του 2022), ήταν το πέμπτο κατά σειρά παιχνίδι και το μέχρι τώρα μεγαλύτερο σε συμμετοχές!

Το πρώτο Aegean Wars είχε γίνει στις 27 Νοεμβρίου του 2016 με την συμμετοχή των ομάδων/συλλογών της Ρόδου και πλέον έχουμε την χαρά να μας τιμούν με την παρουσία τους παίκτες και συνχομπίστες από oλη την Ελλάδα!

Φέτος σιάσαμε το ρεκόρ μας με πάνω από 160 συμμέτοχες από όλη την Ελλάδα, πιο συγκεκριμένα είχαμε ομάδες, σωματεία καθώς και ανεξάρτητους παίκτες  από Φλώρινα, Λαμία, Καρδίτσα, Λειβαδιά, Βόλο, Λάρισα, Ρόδο (2 σύλλογοι) Επίδαυρο, Άργος, Σάμο, Κάλυμνο, Χανιά, Ιεράπετρα, Επίδαυρο, Αθηνά, Αίγινα, Ρέθυμνο.
Όπως σε κάθε διοργάνωση του Σωματείου Αεροσφαίρισης Κω! τα μέτρα ασφαλείας τηρήθηκαν με ευλάβεια και δεν είχαμε κανέναν τραυματισμό.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας και τους φορείς που έκαναν την διεκπεραίωση του event Aegean Wars V – Zhukov’s Revenge πιο εύκολη!

Υποστηρικτές – Χορηγοί: Cocoon Café, Sitar, Super Marker “Mana”, Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Coca Cola 3Ε, Aerosfairisi.Gr, Greek Airsoft, Airsoft Club, πρατήριο καυσίμων – πλυντήριο αυτοκινήτων ΚΛΑΔΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, Μεταφορική Πης, Ένωση Ξενοδόχων Κω.

Σημαντική ήταν και η βοήθεια του Δήμου Κω, της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ και της Ελληνική Ομάδας Διάσωσης όπου έδωσε το παρών

Το τελευταίο ευχαριστώ και το σημαντικότερο το σωματείο μας το δίνει στα μέλη του που έτρεξαν και έβαλαν όλο τους τον εαυτό ώστε η διοργάνωση αυτή να γίνει πραγματικότητα πληρώντας τις καλύτερες των προδιαγραφών που αρμόζουν σε μια Πανελλήνια διοργάνωση Αεροσφαίρισης!

Με εκτίμηση τo ΔΣ του Σωματείου Αεροσφαίρισης Κω (Σ.ΑΣ. ΚΩ)